Ervaringen 

De ervaringen met Conformis kunnen het beste worden beschreven in de woorden van onze patiënten. Lees verder over knievervangingen van echte Conformis-patiënten voor meer informatie over hun ervaringen met chirurgie en herstel.

Dhr. Schuitemaker
Dhr. Schuitemaker
Ruud Schuitemaker heeft het 30 jaar ‘volgehouden’ met artrose in zijn knie. Na zijn Conformis knieprothese kan de heer Schuitemaker nu weer tennissen. We vragen hem naar zijn ervaringen.
Dhr. R.K.
Dhr. R.K.
De heer R.K. kreeg na erg veel last en pijn in zijn knie een Conformis knieprothese. We vragen hem naar zijn ervaringen.
Dhr. G. van der Meij
Dhr. G. van der Meij
Gjalt van der Meij (fysiotherapeut) koos vanwege zijn ervaringen met nabehandelingen van conservatieve Total-knee prothesen voor de Conformis knieprothese. We vragen hem naar zijn ervaringen.
Dhr. Reuver
Dhr. Reuver
De heer Reuver is één van de eerste patiënten met een op maat gemaakte knieprothese van Conformis. We vragen hem naar zijn ervaringen.
Dhr. Preeker
Dhr. Preeker
Pieter Preeker heeft twee nieuwe Conformis knieën gekregen en mag weer voorzichtig op de ski’s staan. We vragen hem naar zijn ervaringen.
Dhr. Windhouwer
Dhr. Windhouwer
Johan Windhouwer heeft na een verbrijzelde knie een Conformis knie gekregen en kan weer uren lopen. Hij vertelt over zijn ervaringen.